Loppislördag

Nu var det verkligen länge sedan det uppdaterades här så det känns att det är dags att mata bloggen lite igen och försöka komma igång på nytt. Dock ska man inte förvänta sig allt för mycket eftersom jag strax överger Örebro och beger mig hem mot Hudiksvall inför jul, och blir borta ett par veckor.

Hur som helst.

I vanlig ordning blev det loppis i lördags och jag är rätt nöjd med mina fynd, även om det inte blev några spel (QQ). Inför julen tenderar loppiset att fyllas av bord proppade med tomtar, små julgranar, bakverk och annat som hör julen till, och tyvärr verkar det gå ut över spelutbudet. Priset på allt detta var 80kr, vilket jag tycker är mer än överkomligt.

Oh, kan förresten passa på att visa ett av mina tidigare spelfynd som jag är sååå stolt över. Ett otroligt fint Zelda: Majora’s Mask i helt komplett skick, för endast 20kr. Hihi, det kändes lite som att jag drömde när hon sa vad hon ville ha för spelet. Som synes på bilden var det här i somras och jag skäms lite över att inte ha uppdaterat något sedan dess. Så förlåt! Nu ska jag gå och värma lite glögg och sen eventuellt, kanske sova.

Edit: Shout-out till min snälla mamma som gjort hemmagjorda köttbullar och stek till mig. Tack!

This entry was posted in Loppis. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>