Våren är här!

Våren har äntligen kommit till Örebro och det är dags att stuva undan vinterkläderna och börja blogga! Som utlovat kommer jag att skriva om spel. Ni kan även vänta er att få läsa om diverse loppisfynd och annat som hör samlandet till. Jag är nämligen en samlare, och har varit det så länge jag kan minnas. När jag var liten samlade jag på stenar, tidningar, kulor, frimärken och fina pinnar, till mor och fars förtret. På senare år har de dock insett att mitt hamstrande av små prylar inte är något de kan göra något åt, speciellt inte sedan jag flyttade hemmifrån(weee).

Så, nu har jag bjudit på ett kort inlägg om vad min blogg kommer att innehålla. Dags att pysa iväg till kvällskursen!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to Våren är här!

  1. Towbie says:

    poooh! x)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>