Snart är det loppis

Just nu sitter jag i min säng hemma i Hudiksvall. Jag är hemma på en kort visit för att packa ihop lite saker till loppisen jag ska stå på i helgen. (Jippi!) Det är otroligt hur duktig man är på att ställa undan och packa ner saker. Det märker man tydligt när man drar fram alltihop samtidigt. Jag har nämligen rivit fram precis allt som finns hemma på mitt gamla flickrum, och det finns inte ens en liten stig man kan gå på genom rummet till och från dörren. Man får trycka ner foten där det ser minst fullt ut och, liksom gnussa runt foten så att man gör sig lite plats. Men snart är förhoppningsvis det mesta nedpackat i flyttlådor, redo att köras ner till Örebrew.

Lite av det som kommer finnas på mitt loppisbord:

Defekt xbox 360, ett boxat NES med zapper, oboxat NES, SNES konsol, två stationära datorer (varav en borde skänkas i ren välgörenhet till Tommy), två boxade guitar hero gitarrer, kläder, diverse teknikprylar, mobiler, headset, mp3-spelare, spel till NES, SNES, N64, GC, PS, PS2 och xbox 360 etc. etc.

Hoppas verkligen att allt kommer gå åt, så man slipper släpa hem allt igen!

This entry was posted in Loppis, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>